Ursviks allé 21

SUNDBYBERG

Accepterat pris. Välkommen till denna väldesignade och eleganta bostad med stora fönster, perfekt planerade ytor samt påkostad interiör. Attraktivt läge i exapansiva Ursvik med närhet till både natur och stadsliv. Lägenheten andas hög kvalitet och husets utformning har ägnats stor omsorg. Bostaden är mycket välplanerad, här har inte en kvadratmeter gått till spillo med kök, vardagsrum och balkong i anslutning vilket gör denna lägenhet perfekt att bjuda över vänner till umgänge. Fullutrustat kök med generösa ytor för ordentligt matbord och fin balkong med trevligt solläge. Vidare finner ni ett mysigt sovrum med plats för dubbelsäng, en välkomnande inredningsbar hall samt ett helkaklat badrum med duschhörna och kombimaskin. Föreningen har en bilpool, gemensam terrass om 60kvm med pentry och wc/dusch intill som kan nyttjas av de boende och en gemensamhetslokal för övernattning. Ett unikt koncept i det populära projektet The Tube. Lägenheten ligger i Ursvik som är i ständig utveckling. Kommunikationsmöjligheterna är goda med buss 504 som går förbi precis runt hörnet. Den tar dig till både Sundbybergs centrum, Rissne och Hallonbergen (T-bana). Ifrån Sundbybergs centrum kan man även välja att ta tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och ett flertal bussar. Tvärbanan är under projektering och planeras att dras ut med en station i närheten utav bostaden där även Ursviks torg planeras att byggas upp. En bit bort ifrån huset ligger Ursviks motionsområde med härliga löp- och promenadgångar i anknytning till natur. Skogarna kring denna vackra del av Sundbyberg erbjuder både grill- och picknickplatser, fotbollsplan och lekplatser. I närheten av bostaden finns Arigato sushi, restaurang Mateos, mini-livs och ett gym, Puls & Träning. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. Varmt välkommen!

Fakta

Utgångspris
1 895 000 kr
Accepterat pris
Månadsavgift

3 411 kr/mån

Fast.beteckning:

Provröret 2

Rum

2 st

Boarea

45 m²

Våningsplan

1 / 4

Hiss

Ja

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2018

Grundare/ Reg. Fastighetsmäklare

Profil

Daniel Aslan

0765685643

Daniel@hjorthfast.se

Kökstyp

Kök.

Månadsavgift

3 411 kr/mån

Kallvatten samt avfallshantering ingår. Varmvatten och el debiteras enligt faktisk förbrukning. Uppvärmning debiteras enligt schablon, s.k. bränsletillägg. Obligatoriskt bränsletillägg 239 kr/mån och kollektivt bredband & TV 205 kr/mån.

Ventilation

FTX-ventilation.

Energideklaration

Utförd

Utförd: 28/8 2023

Klass

D

Byggnad

Typ

Flerbostadshus

Byggår

2018

Förening

Namn

Bostadsrättsföreningen The Tube.

Organisationsnr

769627-9483.

Hemsida

https://brfthetube.se.

Gårdsplats

Takterass om 60 kvm med tillhörande pentry och WC. På takterrassen finns grill, loungegrupp, solstolar, matbord och pergola.

Tillåter delat ägande

Föreningen accepterar delat ägande.

Ekonomi

Föreningen höjde avgifterna med 19,5%. i slutet av 2022. Men med ett justerat ränteläge ytterligare framåt, kommer föreningen eventuellt att behöva höja avgifterna ytterligare med någon/några procent till under början på nästa år. Detta är dock inte bestämt eller spikat än, utan föreningen inväntar årsredovisningen för 2022/2023 och kommer ta beslut under hösten om detta. (kontrollerat med styrelsen 2023-09-25). För att långsiktigt kunna förbättra ekonomin i föreningen, beslutades det att styrelsen under 2023 skall undersöka möjligheten att kunna ombilda gästlägenheten och sälja denna. (Nyhetsbrev februari 2023).

Om föreningen

Brf The Tube, organisationsnummer 769627-9483, registrerades 2014. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening i Ursvik, Sundbyberg som äger 1 fastighet med 50 bostadsrättslägenheter på adressen Ursviks Allé 21. Lägenheterna i The Tube är yteffektiva, moderna och lämnar utrymme för fritidsintressen. Samtliga lägenheter har balkong, merparten i söderläge. I källarplan finns det förråd till samtliga lägenheter samt ett garage som rymmer 12 st garageplatser, i garaget finns också 56 st cykelparkeringar. Föreningen har även en takterass om 60 kvm med loungegrupp, solstolar, matbord och pergola. Nyinflyttning skedde under början av 2018. Föreningen har sitt säte i Stockholm. Fastighetsbeteckning Provröret 2. Föreningen äger marken. Brf The Tube ligger i Stora Ursvik, även kallat Sundbybergs gröna hörn. Med sin grönska och den orörda naturen skapar området en känsla av att vara på landet, vilket är sällsynt så nära tätbebyggda stadsmiljöer. Samtidigt finns kommunikationer, service och storstadsliv inom räckhåll.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

Föreningen innehar 12 st garageplatser som kan hyras till en kostnad om 1150 kr/mån. För närvarande finns det 2 lediga platser (kontrollerat med Parkando 2023-09-22). För mer information besök https://parkando.se/ I övrigt råder parkering på gatorna; boendeparkering kostar 750 kr/mån. För mer information besök www.sundbybergskommun.se Styrelsen kommer framöver undersöka möjligheten att kunna utöka antalet parkeringsplatser i garaget under året (Nyhetsbrev februari 2023).

Övrigt

Förråd finns i bottenplan. Varje lägenhet har ett förråd (gallerförråd). Föreningen kan godkänna juridisk person efter beslut från styrelsen men styrelsen har för avsikt att ej godkänna juridisk person som ägare.

Renoveringar

Utförda renoveringar: Inga renoveringar utförda då fastigheten färdigställdes 2018. 2023 - Femårs-besiktning av fastigheten Planerade renoveringar: Det finns inga större planerade renoveringar under närmaste året/åren.

Gemensamma utrymmen

Takterass om 60 kvm med gemensam grill och trådgårdsmöbler samt tillhörande pentry och WC. Gästlägenhet om ca 25 kvm med fullstort kök och WC. Cykelgarage med 56 platser. Miljörum för återvinning samt dedikerat, låst rum för barnvagnsförvaring.

Äger marken

Föreningen äger marken.

Tv och bredband

Internet: Kollektivt fiberavtal från Telia, 500/500Mbit/s är tecknat för samtliga lägenheter och påläggs månadsavgiften (205kr/mån ink moms). TV: Grundutbud via Telia fiber ingår i månadsavgiften. Ytterligare TV-paket tecknas direkt med Telia.

Tillåter juridisk person som köpare

Nej.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

50 st.

Pantsättningsavgift

525 kr.

Överlåtelseavgift

1 313 kr. Betalas av Köpare.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


KartaBilder